Bliv et spøgelse på internettet med Cyberghost VPN

IT-sikkerhed og overvågning er i disse dage blevet nogle utroligt debatterede emner i Danmark. Særligt efter at A.P. Møller Mærsk var udsat for et storstilet hackerangreb, der kostede dem flere milliarder kroner. Det er dog ikke så fjernt fra den almene internetbruger, på trods af at der her er tale om ondsindede hackere og milliardbeløb. Hackerangreb rammer i stor stil også den almindelige borger, og ikke kun de store multinationale selskaber. Borgere mister hvert år flere millioner kroner på deres bankbøger på grund af hackerangreb, men hvad værre er, at de også nogle gange rammer uerstattelige billeder man har gemt på computeren. Dette kan et Virtual Private Network hjælpe dig med at undgå, som blandt andet Cyberghost tilbyder.

 

En VPN kan også hjælpe dig med at undgå statens overvågning af din adfærd, hvis man ikke ønsker at der er folk der skal kigge en over skulderen ved alt man foretager sig. Endvidere har undersøgelser vist, at de priser du bliver vist online på eksempelvis flybilletter og hoteller bliver voldsomt skruet i vejret, hvis de kan se at du kommer fra et specifikt land, og har søgt på de pågældende datoer ofte. Dette kan en VPN også sikre dig imod.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at vælge Cyberghost VPN?

En af de mest afgørende fordele ved at vælge Cyberghost VPN, frem for en af konkurrenterne, er at de tilbyder et helt gratis abonnement. Det kan fungere fordi Cyberghost vælger at vise reklamer imens der surfes på nettet, og desuden er forbindelsen begrænset til tre timer af gangen. Endvidere har Cyberghost gjort forbindelsen ved en gratis prøveperiode betydeligt langsommere, så det er ikke helt optimale betingelser. Det er dog en god mulighed for en nybegynder indenfor VPN, for at prøve kræfter med hvad det vil sige at være anonym på internettet, og vil sikkert give mange lyst til at tegne et premium abonnement.

En ulempe er, at de har få servere der befinder sig uden for Europa. Man vil derfor alt andet lige få lavere forbindelse ved at forbinde til eksempelvis USA, hvis man vil se Netflix, og man kan derfor opleve, at filmen eller serien skal loade en del længere tid, da der er flere på serveren. Det er sådan set de mest relevante fordele og ulemper kort fortalt, men har man lyst til en mere dybdegående analyse af Cyberghost VPN kan man finde en anmeldelse her.

Få sikkert internet og større udvalg på Netflix for 20 kr. i måneden

Priserne på VPN er helt i bund for tiden, og for Cyberghosts løsning kan man få den for helt ned til $3,50 i måneden, hvilket svarer til 20 kr. i den danske valuta. Det kræver dog, at man tegner et abonnement på to år på deres service, ellers er prisen væsentligt højere. 20 kr. i måneden er dog et lille greb i lommen i forhold til at man skal se det som en slags forsikring, en forsikring imod hackerangreb og spionage. Dermed sagt, er der ingen grund til ikke at benytte sig af en VPN i det 21. århundrede.