Derfor er oplevelsesgaver så fede

I dag er det blevet kutyme at give gaver i alle mulige anledninger. Vi vil nemlig gerne folk glade og vise, at de betyder noget for os.

Men efterhånden er det at give ting og gadgets blevet til noget, som vi ikke rigtigt billiger. For mange af os har allerede disse ting, og det er sjældent, at man overhovedet kan finde på fede ting at ønske sig.

Her indtræder oplevelsesgaven – en gave, som ikke er en ting, men i stedet en eller anden form for oplevelse. Det kan være en tur på kro, en flyvning med luftballon eller noget helt tredje!

Minder betyder mere end ting

Hvor mange af os kan egentligt huske de gaver, som vi får til jul? Det er måske ikke alle, og mange af os har med garanti lettere ved at huske alle de sjove og skøre ting, som sker på disse tidspunkter.

Og det er jo fordi, at ting kan være rare, men det er simpelthen ikke dem, som vi husker – vi husker, hvad der sker med tingene.

Så oplevelsesgaver er fantastiske, fordi at man netop giver noget dybere end nogle glas, en vase eller noget andet. I stedet giver du en form for oplevelse, som man sjældent får nogle andre steder. Det er disse oplevelser, som følger en hele livet, og som man virkeligt vil kunne huske, selv om mange år.

Find noget for enhver smag

Når det kommer til ønskelisterne, så bliver de ofte mere og mere tomme, jo længere op i alderen man kommer. Derfor kan det også, for mange, være svært at give de rigtige gaver.

Men med oplevelsesgaver er det meget let, fordi udvalget er bredt og indeholder mange ting, som alle vil kunne lide.

Har du med en adrenalin junkie at gøre, så er faldskærmsudspringet fedt, mens helseguruen måske gerne vil en tur i spa. Du finder flere forskellige oplevelsesgaver, som er specialiserede til bestemte typer mennesker.

Men der er også mange gaver, som er bredere! Hvad med en tur på en lækker restaurant til en 3-retters menu? Det er noget rigtigt mange af os vil sætte stor pris på, og er måske noget, som vi ikke ville give os selv i gave.

Oplevelsesgaverne er altså en rigtigt fin måde at vise en person, at man er glad for deres selskab uden at reducere det til et enkelt objekt, som vi ellers ofte skal.