Hey derude, og velkommen til min helt spritnye blog.

Jeg har brugt lidt tid på at finde det helt perfekte navn til min blog, og så stødte jeg pludselig på det her navn, og så slog det mig som et lyn fra en klar himmel. Jeg elsker nemlig at jeg kommer fra dette skønne vikingeland, så der var ikke rigtig noget at komme efter der.

Jeg håber I kommer til at nyde min blog, hvor jeg kommer til at blogge om lidt forskelligt, men mest omkring hvad der sker i min hverdag. Det er selv de slags blogs, som jeg følger, og det er klart dem der er sjovest at følge, så det har jeg selv tænkt mig.

Her i morges vågnede jeg op, og kiggede lidt rundt på nettet, hvor jeg stødte på en side for et firma der hedder E. Johansen Autoelektro, og det var som om at det sagde mig et eller andet, men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om hvor jeg har set det før. Er det noget man har set i en reklame på fjernsynet eller sådan noget? Hvis der er nogen af jer derude, som kan komme med et lille hint, så vil jeg blive glad, for ellers får jeg det aldrig af hjernen igen.

Nu vil jeg hoppe ud og lave mig et rigtig mandemåltid. Jeg har lige et par jordbær tilbage, og så skal jeg have lidt riskage til. Så bliver det vist ikke mere mandigt.

Vi ses snart herinde igen. Jeg håber I kommer til at nyde det!

DEL
Næste artikelHar bestilt sko hos en bandagist