Er det pengene værd med en bedemand?

Selvom det kan virke som en afslutning på det hele, at der pludselig er et dødsfald, så sætter det i stedet en masse ting i gang.

0b4c3f2a82a8ff507d55f740_1920

Det starter nemlig en hel proces omkring en begravelse og en masse andre aspekter, som der skal være styr på, når der pludselig er et dødsfald. Det kan man vælge at ordne selv, men det er ofte ret langtrukkent og ikke altid noget, som man har mod på. Her kan man så i stedet vælge at bruge en bedemand, som så vil klare alt det praktiske. Det gør man f.eks. hovedsageligt i Ølstykke, Jyllinge og Stenløse, hvor det kun er de færreste, som gør det selv. Men kan det egentlig svare sig, at man bruger en bedemand og få man også noget valuta for pengene eller er det alt sammen bare et forsøg på at klemme penge ud af dig?

Få tid til at se familien

Selvom det selvfølgelig koster penge, så er det stort set altid alle pengene værd. Når man bruger penge på en bedemand, så er det nemlig ikke bare for at slippe for at lave det praktiske. Så er det for at frigøre en masse tid, så man nu pludselig kan se sin familie og få snakket med dem, så man kan få behandlet den her oplevelse i fællesskab og komme godt videre. Det kræver altså, at man har noget tid for sig selv til at tænke over det hele og noget tid med familien til at snakke om det.