Få økologisk frugt på kontoret

Har man en virksomhed, eller er man leder på en arbejdsplads er det klart, at man ønsker, at ens medarbejdere skal være så sunde som overhovedet muligt og det er der flere grunde til. Den åbenlyse grund er selvfølgelig, at man ønsker det bedste for ens medarbejdere. Den anden grund er, at det gør, at der kommer færre sygedage og det kan være med til at man ikke taber penge. Med økologisk frugtordning kan man sørge for at gøre sine medarbejdere sundere. Du kan se mere her hvis du ønsker at kende til de muligheder du har.

Økologisk frugtordning har mange fordele

En typisk økologisk frugtordning vil indebære, at man får en frugtkurv tilsendt ugentligt, dagligt eller månedligt eller når man lige ønsker det. Her kan man så sige til sine medarbejdere, at de enten kan tage alt det økologiske frugt, som de ønsker eller man kan sige, at de for eksempel kan tage ét stk. Hver dag. Det kommer selvfølgelig helt an på hvor mange penge man har. For hvis man alligevel har penge til det kan det være en god ide at gøre det muligt for medarbejderne at spise lige så meget økologisk frugt de vil.

Er der nogen, som ikke benytter sig så meget af en økologisk frugtordning, som man har bestilt kan man sagtens spørge dem ind til hvorfor de ikke bruger den. For der kan være en rigtig god grund til, at de ikke bruger den, så som, at de tror, at de slet ikke så godt kan lide hverken almindelig frugt eller økologisk frugt. Her kan man dog gå ind og forsøge at gøre det til en vane og snart vil denne medarbejder formentligt spise masser af frugt.

Ernæringsmedarbejder kan rådgive i økologisk frugt

Er man meget opsat på at få sine medarbejdere til at blive sundere kan man gøre noget endnu mere drastisk. Man kan nemlig gøre det, at man ansætter en person, som udelukkende har til formål at rådgive medarbejderne i sundhed. På den måde vil de vide hvordan de kan få folk til at spise økologisk frugt ved at tage del i den økologiske frugtordning, som er på den givne arbejdsplads.

Med sådan en medarbejder kan man også fremme motion, som også vil være noget, som er meget nyt for nogle medarbejdere. Men både med frugt og økologisk frugtordning skal man nok kunne få skåret ned på nogle sygedage.