Hårelastikker er en nødvendighed

Ingen kvinder kommer udenom kattens yndlingslegetøj hvis de bare har marginalt langt hår og det er hårelastikker. Hårelastikker gør at det lange hår ikke kommer i vejen uanset om det er i hverdagen, på arbejdet, til fest eller mens der dyrkes sport. Som de fleste kvinder kan nikke genkende til, så er de også kattens yndlingslegetøj og de har det på mystisk vis med at forsvinde i løbet af natten for aldrig at blive fundet igen. Så er det bare heldigt at en ny hårelastik ikke koster en formue.

Vælg den rigtige hårelastik

Der er mange ting du skal overneje når du vælger den rigtige hårelastik. Først og fremmest skal den opfylde formålet. At holde håret samlet. Hertil er  der dog et par ting du skal overveje. For det første skal hårelastikken ikke være for stram i givet fald får du hovedpine. Dernæst er det vigtigt den ikke er for løs da du så taber den og du mister alt effekt af den. Når du vælger hårelastik skal det dog ikke kun være stramheden du skal vælge efter. Hvorom det er det første du skal kontrollere er rigtigt så er der andre ting du også skal overveje.

Lad din hårelastik definere dig

Du behøver ikke have en neutral hårfarvet hårelastik som blot bliver et med håret og som ingen lægger mærke til. Hvorom dette kan være en god idé til eksempelvis arbejdsbrug eller mere formelle fester, så kan du vælge at gå i den modsatte grøft. For hårelastiken kan også bruges til at definere dig. Du kan vælge en mere farverig hårelastik for at synliggøre hvem du er. Er du en glad åben varm person kan du vælge en større pastel farvet udgave hvorom hvis du er den mere tilbagetrukket type så kan du vælge en stram sort udgave. Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Hårelastikker koster så lidt, så eksperimenter

Da elastikkerne ikke koster et nævneværdigt beløb kan du med fordel vælge at eksperimentere med forskellige typer og udseender. På den måde kan du tage en stor varm blomst lignede på de dage hvor du føler dig glad og opstemt, og de dage hvor du har lyst til at være i fred kan du tage en stram diskret sort udgave på. Mulighederne er uendelige.

Brug dem som accessories til outfittet

I og med udgiften til elastikkerne er så begrænset kan bruge dem som et billigt accessories til dit outfit hvis du skal til fest. Så kan du købe en lidt rose blomst udseende hårelastik for at understøtte din varme sommerkjole.

Uanset hvilken type og udgave du vælger at købe så husk altid at købe rigeligt og gerne en ekstra. For de er kattens yndlingslegetøj af uransagelige årsager. Derfor forsvinder en stor del af dem i løbet af natten og kommer aldrig tilbage. Det er en af de ting man blot må smile af, ligesom at der altid forsvinder en strømpe når man vasker tøj. Men når katten har smidt dem væk, så har du ingen undskyldning for at købe nye hårelastikker, du kan eksempelvis lade dig inspirere af det store udvalg her.