Har bestilt et armbånd på nettet

Jeg er rigtig glad for tiden, og det er jo bare rigtig fedt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har lige fået 12 i en skoleopgave, og hvad mere kan man ønske sig, som studerende? Jeg kan ikke komme i tanke om så meget. Nå, men altså, det er sådan, at jeg har bestilt mig et armbånd for at fejre det, og jeg glæder mig virkelig til det kommer, for det er sådan et som jeg har ønsket mig hele livet, og derfor bliver det jo simpelthen bare så fedt, når jeg endelig modtager det, så jeg kan komme ud og vise det til folk. Det må jeg indrømme jo.

o-JEWELRY-facebook

Nå, men altså nok om det, nu vil jeg gå ud og lave mig noget mad, for jeg er godt nok en sulten mand, hvis jeg skal være helt ærlig. Jeg har ikke fået så meget at spise i dag, og derfor føler jeg lidt, at det er på tide med noget mad, men jeg ved ikke helt, hvad det skal være, så det bliver nok noget med, at jeg lige smutter ud og henter et eller andet ovre i Brugsen eller noget i den stil. Så kan jeg nemlig få mig noget at spise. Det kan også godt være, at det bare bliver toast, for det smager jo simpelthen bare så godt, og det er jo helt fint.

Nu vil jeg gå mig en tur, for det holder jeg meget af. Og det er jo også sundt, så det er jo godt nok alt sammen.