Har bestilt sko hos en bandagist

Jeg har lige været inde hos en bandagist i Jylland, og det er fordi, at jeg har brug for nogle sko, som er blevet designet, så de passer til mig, da jeg har forskellige størrelse fødder, og der er også lidt andre ting med dem. Det er dog ikke noget, man lægger mærke til, hvis man ikke lige ved det på forhånd. Det er sådan, at jeg er utroligt glad for, at jeg har fundet den her bandagist, for så kan jeg nemlig altid få lavet gode sko, som er håndlavede. Det er virkelig noget, som jeg sætter pris på, for jeg har altid været nødt til at købe to forskellige par sko, og så bruge en fra hvert par. Det er både dyrt og upraktisk, for de passer stadig ikke helt vildt godt til mine fødder, men sådan er det. Det har jeg jo efterhånden lært at leve med.

IMG_5095

Nå, men nu vil jeg gå mig en lang tur. Det er fordi, at jeg allerede har fået et par sko, som jeg skal ud og have prøvet. Det er simpelthen bare så dejligt, og det er virkelig noget, som gør mit liv lidt mindre besværligt, og det er jeg virkelig taknemmelig for, for det har faktisk været et stort handikap for mig. Det er nemlig noget man tager for givet, det med at have sko på fødderne, men for sådan en som mig, som har deforme fødder, er det altså et privilegium.

Det var alt for denne gang. Nu vil jeg smutte. Vi ses!