Jeg skal altså have bestilt de Packard Bell ram

Hej med jer. Jeg har det sådan her lige for tiden, at jeg har en masse freelancearbejde, som jeg skal have lavet, og det er jo for fedt, at der er gang i butikken – MEN! Og der er et men. Det er sådan, at jeg bliver nødt til at få nogle flere Packard Bell ram i min computer, for ellers kommer det godt nok til at tage lang tid det her, for det er jo ikke noget, som jeg kan varetage, hvis ikke min computer har en okay ydeevne, og det har den ikke, hvis der ikke kommer nogle flere ram i, kan jeg godt sige jer, og så er det lidt svært at arbejde med eksempelvis videoredigering. Men nok om det.

images (1)

Jeg har det rigtig godt for tiden, for jeg går og nyder livet, og at jeg er færdig med min uddannelse. Det kan jeg godt lide. Det er dog ikke noget, som gør mig noget, det der med, at jeg ikke har noget rigtigt arbejde lige for tiden, for jeg vil gerne lige slappe lidt af, og nyde at jeg er færdig med studiet, for det har godt nok været nogle hårde år, skal jeg sige jer.

Ellers har jeg det som blommen i et æg. Jeg har fået en ny lejlighed, og jeg har en smuk kæreste, som jeg rigtig godt kan lide, og det er jo bare helt fantastisk – hvem havde troet at jeg ville sidde så godt i det som 28-årig? Det havde jeg aldrig turde drømme om.