Julen varer længe, men juletræet behøver ikke at koste mange penge

Har du prøvet at stå i stiv kulig på torvet lillejuleaften for at sikre dig årets juletræ? Så er du helt sikkert ikke den eneste, men der behøver du ikke at ende i år. Der er nemlig nye boller på suppen.

I dag kan du bestille dit træ med levering på https://www.juletraeslevering.dk/. Ikke alene sørger de for at komme med træet til døren, de har også ekstra med i bilen og sørger gerne for at få stillet træet op, så du ikke skal svinge med saven.

 

Levering, opstilling, afhentning

Der er ikke noget overladt til tilfældighederne, hvis du bestiller dit træ på nettet. Ikke alene kommer træet hjem til dig – i præcis den højde du har bestilt. Det bliver også monteret helt perfekt og i vatter, så I bare skal bekymre jer om at få fordelt pynten rimelig jævnt – for syns skyld.

Sidst men ikke mindst skal du ikke bøvle med et vissent træ flere måneder eller bakse det ind i bagagerummet og køre til lossepladsen, for inkluderet i prisen er minsandten også afhentning igen, når julen er overstået og der skal være plads til det nye år.

 

Vælg det helt rigtige træ

På siden kan du hel selv vælge, hvilken størrelse træ du ønsker – og der er altid mindst et backuptræ i bilen, hvis nu ikke det ene lever helt op til forventningerne.

Der er garanti for at det er helt friske og grønne træer du får leveret, så de kan holde på nålene julen over. Det betyder at du kan nyde julen med duften af gran i næsen men uden harpiks på fingrene.

Slap af og nyd julen mens juletræet kommer til dig. Det bliver ikke meget lettere end det.