LED Pærer giver den bedste lyskvalitet

Man skal ikke se sig meget omkring for at finde ud af, at langt de fleste forbrugere i Danmark i dag benytter sig af LED Pærer i hverdagen, både i huset og i bilen. Dette skyldes primært den ekstralange levetid, der er på LED Pærer i forhold til almindelige pærer, der kun har en levetid på omkring 1000 timer, hvorimod LED har levetider mellem 10.000-15.000 timer. Derudover kan man også se på pærers RA-værdi, hvilket er den værdi, der viser farvegengivelsen for et givent projekt, der med LED Pærer er højere end almindelige pærer.

Det vigtigste ved en pære er naturligvis at den kan lyse og give et godt lys, så man ikke skal leve i mørke når først solen går ned. Før i tiden målte man pærer på deres watt, og vurderede derfra at f.eks. en 40W pære lyste kraftigere end én på 25W, dog var denne indikator kun et billede af den energi som pæren brugte på at lyse. I forbindelse med LED Pærer måler man deres lysstyrke i lumen, hvilket giver et klarere billede. Vil man se meget mere om lumen i forhold til watt så kig forbi https://led-kongen.dk/led-viden/ for info.

Forskellige lyskilder kræver forskellige LED Pærer

Det giver naturligvis sig selv, at man ikke kan købe én standard pære og sætte i alle lyskilder i ens hjem. Forskellige lamper, elektroniske apparater og billygter kræver forskellige størrelse LED Pærer, med forskellige størrelse fatninger. Som grundregel findes der intet mindre end ni forskellige fatninger at vælge imellem når man er på jagt efter sine LED Pærer, har man derfor ikke helt styr på navnene på disse, eller hvilke volt-kilder ens LED Pærer skal bruges til, kan det være en fordel at have sin brugte pære med i butikken eller klar ved hånden.