Samsung galaxy s8 panserglas beskytter din nye telefon

Ulykker kan ske for selv den bedste og mest forsigtige smartphone ejer, derfor kan det være en god idé at beskytte sin nye mobil med Samsung galaxy s8 panserglas allerede samme dag som man køber den. Der findes mange forskellige steder man kan købe denne type panserglas til sin nye telefon, bestiller man den over nettet kan man med fordel købe ens nye panser her https://www.winity.dk/shop/samsung-galaxy-s8-968p.html, da dette ofte vil blive leveret inden ens nye Samsung galaxy s8 kommer hjem fra leverandøren. Der er mange grunde til at montere panserglas på ens nye smartphone.

En af de vigtigste grunde til at montere Samsung galaxy s8 panserglas på ens nye smartphone er naturligvis at dette i langt de fleste tilfælde vil tage slaget fra et eventuelt fald eller tab af telefonen, således at den originale skærm bibeholdes uden at få så meget som en ridse. Det kan ske for selv den bedste at ens telefon falder ud af lommen, eller at man kommer til at gå ind i en kant med sin mobil i lommen, dette kan være nok til at skærmen ødelægges og ikke vil reagere på ens touch, Samsung galaxy s8 panserglas holder telefonen fungerende.

Så nemt er det at montere Samsung galaxy s8 panserglas

Som forbruger kan man naturligvis godt lide at nye ting er nemme og lige til at gå til, derfor kan man hurtigt og nemt montere Samsung galaxy s8 panserglas uden at have stor erfaring på området og ovenikøbet uden at skulle være bange for at der opstår luftbobler, der kan genere brugen og udsynet til ens skærm. Samsung galaxy s8 panserglas er skåret så det passer perfekt til telefonen, hvilket gør at det kun kan monteres på én måde. Glasset er overfladebehandlet hvilket gør at dette afviser snavs og fedtede fingeraftryk.

Når Samsung galaxy s8 panserglas skal monteres skal man blot bruge den medfølgende renseserviet og mikrofiberklud for at rengøre telefonens skærm, derefter placeres panserglasset med rolige hænder over skærmen og trykkes blidt ned på midten, på denne måde vil panserglasset selv falde på plads uden at efterlade luftbobler. Derefter kan man køre mikrofiberkluden let henover panserglasset for at sikre sig at silikonen har bundet sig ordentligt med den originale skærm, således at dette ikke kan skride eller løsne sig i hjørnerne, da dette vil virke generende ved brug.

Fordele ved Samsung galaxy s8 panserglas

Udover at beskytte den originale skærm mod ridser, skrammer og knæk, kan Samsung galaxy s8 panserglas også gøre andet godt for ens nye telefon og oplevelsen med denne. Denne form for panserglas vil med sin kun 0,3 mm. tykkelse stadig give den perfekte følelse af glas mod fingerspidserne, hvilket samtidig også sørger for at man altid vil være sikker på, at telefonen reagerer på ens berøring af skærmen. Der kan ske mange uheld med en mobiltelefon, især hvis man altid har denne i lommen, eller sætter den fast i buksekanten.

Den nye dille for både drenge og piger er at have sin mobil i baglommen, hvilket desværre ofte resulterer i, at man kommer til at sætte sig på den. Dette korte intense tryk af skærmen kan gøre at glasset under panserglasset splintres, men at dette holdes sammen og på plads under panserglasset til man har mulighed for at få sin Samsung til reparation. Dog vil montering af Samsung galaxy s8 panserglas i langt de fleste af tilfældene betyde, at man forlænger telefonens levetid og kan undgå dyre reparationer, hvor man i flere dage skal undvære sin mobil, eller finde sig i en gammel og slidt lånetelefon, uden adgang til private ting.