Skal der lægges fliser?

Et godt råd: skal der lægges fliser ved din bolig?, få nogle professionelle til at gøre det.

Det kan godt være, at du synes, at sådan noget med at lægge fliser, ser helt vildt nemt ud. Man smider bare noget sand ud og tramper lidt på det, så det bliver fladt, og så lægger man bare fliserne ovenpå. Men pas nu på, du har sikkert godt set terrasser eller indkørsler lavet af private, som både er vinde og skæve kun kort tid efter, at de er blevet lavet. Fliserne vipper, og det hele er bare ved at falde fra hinanden. Det samme gælder for indendørsarbejde: fliserne på væggene falder af, badeværelsesgulvet har ikke den rigtige hældning, så vandet ikke føres ned i afløbet, men i stedet bliver på gulvet som en lille sø, der er lidt besværlig at komme af med. Eller også er det bare grimt lavet med eksempelvis skævt skårede fliser og med underlige løsninger.

Ville det ikke være rart at undgå?

Hvis du gerne vil undgå, at dit fliseprojekt bliver noget makværk, så lad være med at lave det selv, hvis du ikke har virkelig godt styr på, hvad du laver. det er nemlig ikke bare sådan lige at lægge fliser.

 

Få hjælp til alt med fliselægningen

Det er nemlig sværere end det ser ud at lægge fliser, så få de professionelle til det.

Få hjælp til alt fra:

  • Ombygning
  • Renovering

Både i for eksempel:

  • Køkken
  • Badeværelse

Og på både:

  • Gulv
  • Vægge

 

Skal du således have lagt nye fliser eller klinker, er der i første omgang kun én ting, som du bør vide: kontakt en professionel. Så simpelt er det.

Der er mange valg, man skal gøre sig, når man skal finde den helt rigtige flise. Der er mange muligheder, når det kommer til materialer og muligheder i forhold til fliser og klinker. Det giver sig selv, at det kan være en god ide at spørge en fagmand, så resultatet bliver så godt som muligt og, at man får den helt rigtige flise-løsning til hjemmet.

Det er jo trods alt noget, som du skal se på hver dag i lang, lang tid, så det skal altså bare se godt ud. hvis det ikke gør det, bliver du alligevel bare hurtigt træt af at se på det, og så ender du sikkert med at lave det om alligevel, og det er spild af både tid og penge.

 

Slip for fliselægningen og lav noget andet

Bor du i Aabenraa eller omegn og skal have lagt nogle nye fliser, så kan du se her. Der kan du nemlig få hjælp til alt det med fliser, som ikke-professionelle kan have så svært ved at lave ordentligt.

Det du gør:

  • Ring til en professionel
  • Aftal hvad der skal gøres
  • De lægger fliserne, men du laver noget andet

Enten kan du ordne andre praktiske ting i hjemmet, du kan arbejde, eller du kan bare slappe af, mens du ser på, at de professionelle fliselæggere gør dit hjem smukt med nye fliser.

Du behøver således ikke at løfte en finger, mens der sker forandringer i dit hjem. Du kan bare nye synet af andre, der arbejder. Og du kan nyde synet af de flotte fliser, der bliver lagt i dit hjem.

Prøv at forestil dig, hvor flot din bolig kunne se ud med nye fliser på enten badeværelse eller i køkkenet – eller måske begge steder. Overvej så om det ikke var noget, der skulle gøres noget ved. Lidt luksus til huset, og lidt forkælelse for dig, der skal se på det.