Sportsmassage og cykeltræning

Hej! Jeg er vildt med at cykle, og jeg cykler gerne alle vegne jeg kan. Her fra det nye år her har jeg valgt, at jeg vil tage skridtet videre med min cykling, og er begyndt til cykeltræning med et rigtig fedt hold.

Der er nogle ting som man kan gøre for sig selv, når man cykler rigtig rigtig meget, som gavner rigtig godt, og her er en af de største nok at få sportsmassage, så man kan få løsnet lidt op i musklerne, og få hjælp til at restituere hurtigere. Det er meget vigtigt når man cykler meget. At det så også forebygger skader kan man jo også sige er riimelig vigtigt. Hvis du kunne tænke dig at vide mere omkring sportsmassage så læs mere her.

Jeg kunne også godt tænke mig en ny cykel, som jeg kan bruge, når jeg skal ud og køre landevejene tynde. Måske noget i denne retning:

Racer cykel

Det ligner godt nok noget af en racer den på billedet der.

Det værste ved de gode racer cykler der er at de skal være så dælens dyre. Det er jo lige før at man ikke kan betale sig fra det, med mindre man sælger hus, bil og kone. Jeg må prøve at se, om jeg ikke kan finde på noget der.

Vi ses forhåbentlig snart herinde igen. Indtil vi ses herinde må I have det rigtig dejligt.