De små ting du let glemmer til festen!

Har du nogensinde skulle prøve at arrangere en fest? Hvis svaret er nej, så kan det muligvis være noget så svært for dig at forstille sig hvor mange små faktorer der skal spille sammen før det hele kan køre gnidningsfrit som en stor maskine, der lige er blevet smurt. Hvis du derimod kan svare ja til forgående spørgsmål så er der jo ingen grund til at jeg begynder at belemre dig med alle de små ting der skal huskes, for det kan du garanteret selv huske fra da du skulle stå for at finde ud af det hele.

 

Hvorfor er det så nemt at glemme de små ting?

Det er simpelthen fordi der er så meget der skal huskes at det let kan blive overvældende og når hjernen kommer på overarbejde så har den en tendens til at smide nogle af de små og overflødige opgaver væk. Disse små overflødige opgaver kan være meget forskelligt og det kan være alt lige fra at huske at lave en flot servietfoldning til det kan være andre ting som at huske at lave en flot bord dekoration eller det kan være man glemmer nogle mere væsentlige opgaver som måske at skrive en sang eller tale til festen.

Hvis man gerne vil undgå dette problem så er det altid en god ide at have et stykke papir og en kuglepind ved hånden og så simpelthen skrive ned hver eneste gang man husker noget, som man ikke har mulighed for at få styr på lige nu. Hvis man tager et kig på eksemplet fra før med at få foldet servietterne på en pæn og kreativ måde, så er det noget man muligvis kommer til at bruge meget tid på, så derfor kan det være en mulighed at man uddelegere en del af sine pligter. Hvis man har booket sig ind i festlokaler hvor der er tjenere og andre folk, så kan det være at de allerede har sørget for dette og i sådan et tilfælde er det selvfølgelig vigtigt at man ikke selv gør arbejder på det.

 

Læs meget mere om festideer her!