Diamantskæring på arbejdspladsen

Hey. Jeg er lige kommet hjem fra en ret så spændende arbejdsdag. Den var i hvert fald lidt usædvanlig. Der var nemlig nogle håndværkere på besøg, som skulle foretage sådan en diamantskæring, og det var rigtig spændende at overvære, for vi kunne ikke rigtig arbejde imens, hehe. Men altså, det blev rigtig fint, og jeg glæder mig til at se, hvad det skal blive til. Det må vi nemlig ikke få at vide endnu – men sådan er chefen. Han er fuld af overraskelser, og det er jo ganske fantastisk, kan man sige. Det er i hvert fald alt andet, end en kedelig arbejdsplads, og det er jeg utroligt taknemmelig for, for min tidligere arbejdsplads var meget konservativ, og det tror jeg ikke ligefrem var sundt. Men nu har jeg jo også studeret sådan noget organisationskultur, og der vurderer jeg, at min nuværende arbejdsplads er noget bedre skruet sammen lige på det punkt.

concrete-wall-2

Nå, men altså, jeg glæder mig til at se, hvad den diamantskæring skal gøre godt for. Det er virkelig spændende. Det gjorde også, at jeg fik lidt tidligere fri, end normalt, fordi at vi skulle høre på larmen, hehe. Det gør mig nu ikke noget – dog kom jeg ikke tidligere hjem, fordi jeg lige ville overvære det. Det er jo altid spændende, sådan noget. Det er nok mit indre barn, som lige skulle se, hvad der skete. Ligesom, når man så en brandbil, da man var barn – man kunne jo slet ikke fokusere på noget andet. Sådan har jeg det til en vis grad stadig.