Er nordjyllands julemarked noget for dig?

Det billige, og gode julemarked i nordjyllands paris- Aalborg, lukker nu endnu engang sine porte for besøgende, dog har det, igen i år, været et fornøjeligt marked. Julemarkeder har landet rundt efterhånden, skabt sig et vist ry, og er blevet en fast juletradition i mange byer, store og små. Julemarkeder byder på både hjemmelavede julegodter, samt spændende togture med julemanden.

Julen i norden er noget helt specielt

Det er sjældent man finder andre lande, hvor julen, og december måned, betyder så meget som den gør herhjemme. Vi kender alle til de forskellige juletraditioner, og alt afhængigt af hvilket hus man kommer til, kan opleve diverse praktiserede traditioner i december. Nogle husholdninger gør f.eks. meget ud af selve december, og ikke så vældigt meget ud af selve juleaften. Opmærksomheden omkring juleaften, kan variere fra hus til hus.

Er tiden kommet til at tage børnene med til julemarkedet?

Julemarkeder rundt om i landet, kan være en stor oplevelse for børn, i alle aldre. Julemarkedet kan hurtigt blive til en trofast tradition, mellem bedsteforældre og børnebørn. Som ganske lille, er det vigtigt at opleve de trygge rammer bedsteforældre, og den nærmeste familie, kan give barnet. Markedet er en god måde for både børn og voksne at hygge sig, og bruge nogle timer med hinanden.

Julen har vi alle kært men begynd ikke for hurtigt

I  december måned, har vi alle travlt med gaveindkøb og diverse juleforberedelser. Det er vigtigt at vi husker hinanden på, at i den søde juletid, handler det i høj grad om at have tid til at have tid. Mange bliver stressede af juleræset, og de forpligtelser der kommer med julen. Det er vigtigt at huske på, at julen er noget vi fejre for hinandens skyld, der er derfor ingen grund til at blive stressede, over julegaverne, der ikke er købt i november.