ETCH TEA LIGHT BRASS fra Tom Dixon

Jeg er vild med designeren Tom Dixon. Jeg har allerede købt de kobber lamper som han har lavet. De pynter bare så flot over mit spisebord. Dixons produkter er en form for kunst samtidig med at det er nogle virkelig flotte designer produkt, som han får skabt i sidste ende.

Tom Dixon startede i 80’erne med at lave sine produkter, som var meget gør-det-selv agtige. Det var meget den stil som alle havde i 80’erne og Tom lavede kun meget få enheder af sine produkter, og det var derfor han blev så kendt. Alle ville simpelthen købe hans ting. Det gjorde det eksklusivt at have nogle ting som han har designet, når der ikke var produceret særligt mange eksemplarer af hvert produkt.

Et produkt jeg specielt er meget begejstret over er ETCH TEA LIGHT BRASS – Den kan ses hér. Den ser simpelthen så flot ud hvis du sætter et lille fyrfadslys indeni den. Ud af den kommer et rigtigt flot lys, som skaber en virkelig hyggelig stemning i rummet.

Mange af de produkter som Tom Dixon har designet står nu på forskellige museer rundt i hele verden. Bl.a. i Paris og New York på Museum of Modern Art. Tom fungerer nu som kreativ direktør i sin virksomhed og brand Tom Dixon.