Få din iPhone x repareret i Randers

Tilbage i september 2017 afslørede Apple et af deres hidtil mest innovative design endnu. Den såkaldte iPhone x. De refererede til telefonen som fremtidens telefon, en telefon der mest består af en skærm og er smartere end nogensinde og kan meget mere. Hvis din iPhone x lider nogen form for utilsigtet skade, kan du prøve at sende den til iPhone x reparation i Randers for eksempel, hvor Teledoktoren står klar til at hjælpe. De tilbyder reparation af en bred vifte af problemer, som er hyppigt forekommende for iPhone x og vil arbejde ihærdigt for at prøve på at gøre din telefon i perfekt stand.

Reparation af din iPhone x’s skærm

Med en skærm, der dækker stort set hele telefonens forside, er iPhone x’s skærm et af de mest påfaldende træk ved den. Den kommer med Apples fremragende Super Retina HD display og er som sådan designet til at være behagelig for øjnene. Det ville derfor være ærgerligt, hvis den gik i stykker. En splintret skærm gør den trods alt nærmest ubrugelig. Panserglas kan beskytte din telefons skærm til en vis grad, men hvis skaden allerede er sket, er det bedst at sende telefonen ind til reparation. Hos Teledoktoren koster en skærmudskiftning 1.799 kr., hvilket er betydeligt lavere end at skulle købe en helt ny iPhone x.

Udskiftning af telefonens batteri

Skulle du opdage, at dit batteri drænes lidt for hurtigt, er der nogle ting, du kan gøre, før du søger hjælp.

Det første du kan gøre, er at slukke for visse af de servicer, du eventuelt har slået på. Sådan noget som at se, hvorvidt din placeringsinformation, Bluetooth eller WiFi er tændt på et tidspunkt, du ikke har brug for dem. Disse servicer kan hurtigt dræne dit batteri. Desuden kan du også undlade at bruge vibration, når det ikke er nødvendigt, da det tager mere strøm end ringetonen alene. Andre batteridrænende funktioner er kameraet og internettet, så overvej i hvor høj grad du har brug for dem. Se også hvorvidt der er nogle apps, som du ikke har brug for.

Er alt håb ude, kan du prøve at søge hjælp hos Teledoktoren. Kontakt dem via telefon for at høre, hvilken pris du kan komme ud for. Priserne kan variere fra tilfælde til tilfælde.

Højtaler udskiftning

Din telefon har mere end én højtaler. Den interne højtaler er den du hører, når du får et telefonopkald. Den har lavere lydstyrke, da du har den presset op mod øret. Hvorimod den eksterne højtaler er, hvad du hører, når din telefon ringer, eller når du hører på musik. Denne er ment til at være højere, sådan at du kan høre den gennem for eksempel din lomme. Har du dette i tankerne, vil det være lettere for telefonreparatører at fikse problemet.

Din iPhone x kan blive repareret når som helst med walk in service

Finder du dig en dag gående rundt på Randers’ gader, kan du kigge forbi en af Teledoktorens butikker og få din telefon repareret. For at få mere at vide om deres priser, kan du sende en mail eller kontakte dem på telefon.