Feriehus i Danmark giver masser af muligheder

Et feriehus har en tendens til at emme af ro, hygge og ferieidyl. Ferie i et feriehus giver en helt særlig stemning af at være på ferie hjemmefra, men det giver samtidig også en hjemlig hygge.

Hverdagen er travl for mange med arbejde, der skal passes, børnene der skal til fodbold, ægteskabet der skal plejes og vennerne som skal ses.

Derfor betyder ferien for mange genopladning af batterierne og samvær med sin familie.

En ferie i et feriehus i Danmark giver mange muligheder og samtidig den hjemlige hygge med familien eller vennegruppen.

Samtidig sparer I den lange transporttid i bil eller fly og en uges dyre restaurantbesøg.

For i feriehuset er der et dejligt køkken med køkkenudstyr, hvor I kan lave børnenes yndlingsretter og nyde aftenen i hjemlige rammer.

 

Ferie sammen tæt på den danske natur

Det skønne ved et feriehus, er at I kan lave lige, hvad I har lyst til – hver dag.
Feriehuse ligger i ferieparker omringet af smuk dansk natur med store grønne træer og buske. I kan bestille forskellige feriehuse med plads til op til 14 personer, og I kan bestille feriehuse med lidt ekstra luksus såsom boblebad. Feriehusene ligger midt i den danske natur.
I kan nyde lange gåture i de grønne omgivelser, og børnene kan løbe rundt og lege i græsset. De danske strande kan I også besøge. Strandene har en næsten helt magisk aura omkring sig i alle fire årstider. Om sommeren giver et bad i vandet en dejlig afkølende følelse. Og om vinteren er stranden også et kønt syn med frisk luft, blæst i lokkerne og bølgernes brusen. Det er den oplagte mulighed til at lade bilen stå, tage gode sko på og gå en dejlig lang tur i det fri. Den friske luft vil med garanti give ro og ikke mindst en god nattesøvn.

 

En ferie med nye oplevelser

Ferie giver tid til at være sammen med familien og gøre de ting, som man længe har talt om, men ikke har haft tiden til.

Feriehuset giver jer en base for ferien. I kan derfor sagtens tage på dagsture og eventyr rundt i det danske land, og vende hjem til feriehytten om eftermiddagen eller aftenen og nyde dagens oplevelser.
Ferien kan byde på besøg til danske attraktioner, forlystelsesparker, museer, zoologisk haver. I kan eksempelvis besøge Kattegatcentret, hvor I kan opleve havets liv og svømme med hajer – hvis I tør.

Mange får sjældent oplevet meget af det, Danmark har at byde på med historiske byer, attraktioner, eller når de to have mødes ved Grenen i Skagen. I skal blot pakke bilen, måske smøre nogle sandwiches og drage afsted på tur.

 

Ferieidyl, feriehus og afslapning

Der er flere plusser ved et feriehus i Danmark. Der er ingen morgenmad, som slutter kl.11.00 som på hotellet. Man kan sove lige så længe som man vil, lave morgenmad med familie og nyde maden sammen.

Man kan gå lange ture, tage en svømmetur i badelandet ikke langt fra feriehuset eller besøge LEGOLAND eller Djurs Sommerland – alt efter hvor i landet, I har bestilt en ferie.
Om eftermiddagen kan man nyde en velfortjent middagslur på sofaen eller læse videre i den krimi, som man ikke har haft tid til at læse i de sidste mange måneder.
Efter aftensmaden kan, dem der har lyst, tage på tur og nyde en is til solnedgangen.

Det bliver ikke mere ferie-idyllisk.

Det kræver blot, at man bestiller ferie i en feriepark med feriehuse i Danmark og resten er op til jer.

Glæd jer til en skøn ferie med en god kombination af nye spændende oplevelser samt en masse afslapning og hygge. God ferie!