Find et lækkert hus i Nordvestsjælland

Hvis I er på udkig efter et nyt hjem, skal I måske kigge på den nordvestlige del af Sjælland, hvor der er dejlige huse og sommerhuse til salg hos Danbolig. Her kan I få god rådgivning omkring de aktuelle muligheder for en bolig, der matcher jeres behov, økonomi og familiesituation.

Vi vil her komme lidt nærmere ind på, hvad der kan være af fordele ved at bosætte sig i en del af Danmark, som både rummer hyggelige byer, havet, havnemiljø og skønne naturområder.

Overvej skønne Odsherred

Hvis I taler med jeres ejendomsmægler Nykøbing Sjælland om jeres behov for plads, udeliv, størrelse på og faciliteter i boligen, er der masser af god og effektiv hjælp at hente hos ejendomsmægleren.

Søger I noget helt unikt, har de også et sælgerkartotek, hvor sjældent udbudte huse og sommerhuse står skrevet op. Måske søger I efter en bolig, der er tæt beliggende på vandet? Måske vil I gerne bo i nærheden af en skov eller en stor park som Anneberg?

Her kan ejendomsmægleren give jer konkret indsigt i det aktuelle boligmarked og de boliger, der er til salg.

Bo i Rørvig tæt på lækker strand  

Søger I efter en bolig eller et sommerhus, der ligger tæt på en lækker og meget børnevenlig sandstrand, er Rørvig et virkelig godt bud herpå. Her finder I en af Danmarks bedste sandstrande med gryder og lavt vand langt ude i havet.

Hvis I tager til stranden, der ligger lige ved Lyngkroen, kan I parkere for enden af vejen og dernæst gå det sidste stykke i en charmerende fyrrenåleskov.

Bo tæt på Nykøbing Sjælland 

Nykøbing Sjælland er et andet godt bud på et sted, hvor I kan søge efter en bolig eller et sommerhus. Det er en meget hyggelig by med en dejlig gågade og sin egen bådehavn. Der er mange skønne butikker, restauranter og cafeer i Nykøbing Sjælland, ligesom den er let at komme til og fra med det offentlige via den gris, der går mellem Nykøbing Sjælland og Holbæk.

Hvis I ikke har nogen bil, eller jeres børn har brug for at tage til sommerhuset uden en bil, kan I dermed nemt tage dertil med grisen.

Tag på udflugter fra huset  

Med et hus i det nordvestlige Sjælland er der mange muligheder for at gøre brug af den lange kyststrækning, der både ligger nordligst og på østsiden. Her kan I fiske, bade og sejle ud med ruser og fange ål og andre fisk. Der er også mulighed for vandreture langs vandet, hvor I kan nyde naturen, den friske luft og synet af havet.

Har I lidt større børn kan de også dyrke kitesurfing, almindelig surfing eller kapsejlads. Selvom mange måske først tænker på Nordsjælland nord for København, byder Nordvestsjælland på mindst lige så mange dejlige aktiviteter, natur og oplevelser for børnene.

Det er derfor værd at overveje at købe et hus eller sommerhus på disse kanter, hvor en ejendomsmægler kan hjælpe jer godt på vej i processen med jeres næste nye hjem.