Heysa!

Så er det endelig blevet en realitet. Jeg skal have bygget mig en pavillon i haven, og jeg glæder mig bare hel vildt til at komme igang med det! Rent faktisk så kan jeg slet ikke få hænderne ned. Jeg har længe gået og leget lidt med tanken om det, men der er hele tiden kommet et eller andet i vejen, men det kommer der ikke denne gang!

Jeg har fundet et alletiders guide her, hvor man kan finde rigtig god information omkring det at bygge sin egen pavillon. Det er derinde fra at jeg har fundet inspiration til endelig at komme igang med det.

Kan allerede forestille mig hvor fedt det bliver at holde grill arrangementer, når jeg har fået færdiggjort den pavillon der. Jeg kan godt lige love jer for, at I kommer til at se billeder af det færdige resultat, når den er oppe og stå.

Jeg har tænkt mig at putte vægge op i pavillonen også, så jeg ikke behøver at tænke på vind og vejr, når jeg vil ud og sidde og slappe af i haven. Det bliver bare godt. Jeg havde på et tidspunkt et af de der plastic havepavilloner, men den var virkelig ikke ret godt. Plus det larmede når det blæste, og så er det altså svært at sidde og nyde det.

Håber at jeg måske har inspireret nogen af mine læsere til at få lavet sig sådan en der, for jeg er sikker på at I kommer til at blive glad for det.

Vi ses!