Har lige hyret et malerfirma

Jeg har lige snakket med nogle rigtig flinke fyre, som virkede til at være dygtige også. Det er jo bare for fedt. De skal nemlig male mit hus, og det er noget, som jeg har set frem til i meget lang tid, skal jeg sige jer. Det er nemlig sådan, at jeg endelig har fået nogle til at komme og kigge på det, og de er måske interesserede i at købe det – og det kunne jo bare være for fedt, for lige pt ligger jeg inde med to huse, og det er altså lidt af en udgift, selvom jeg ejer begge huse. Men jeg kan jo ikke bare lade mit gamle hus stå og forfalde – der skal jo holdes god stand, og det koster mig alligevel en god del penge, for det ligger i den anden ende af landet, så derfor har jeg hyret nogle folk til det, og det er jo også rigtig fint med sådan en løsning, men det er lidt dyrt.

images (2)

Nå, men altså, jeg har jo hyret et malerfirma, og de er også rigtig godt, og de er helt vildt flinke at snakke med, så jeg skyndte mig at lave en aftale med dem om, at de kunne male huset, og det er noget, som jeg bare ser helt vildt meget frem til, kan jeg godt sige jer. Det bliver så pænt, og så håber jeg på at det kan blive solgt.

Vi ses snart herinde igen – giver lige en melding, om huset bliver solgt eller ej. Kryds fingre for mig, venner.