Horoskop betyder at kende sin fremtid

Jeg er langt fra den eneste, der ynder at læse mit horoskop fra tid til anden. Det er der sikkert masser af grunde til, men en af dem er, at vi som mennesker altid har været ekstrem interesseret i at kende vores fremtid og vide hvad, dagen eller ugen bringer. At tyde et horoskop er ikke en smal sag og jeg ved fra mine mange møder med astrologer, at det kan tage dem flere dages beregninger at få fremstillet et personligt horoskop til en kunde. Jeg har selv fået mit eget horoskop lagt flere gange og det har altid undret mig hvordan, de kan vide det hele – for det hele har altid vist sig at være sandt. Dog har jeg ikke kunne få dem til at finde mig vindertallene i lotto eller andre spil, men så forudsigeligt behøver det vel heller ikke være. Jeg tænker at jeg fortsat vil gøre brug af mit personlige horoskop og ligeledes tage det seriøst, når der er advarsler inkluderet. Mange gange kan det virke mærkeligt, fordi man skal forholde sig til noget, der endnu ikke er sket. men jeg tror faktisk det er her, kunsten ligger i astrologien – for man er selv med til at afværge eller undgå tragedier samt at gå efter guldet og yde sit bedste, når der er udsigt til gode ting og sager. Min onkel introducerede mig i for horoskoper i sin tid og jeg har været bidt af det siden. Hvis jeg ikke tager meget fejl, er jeg ikke den eneste – og derfor vil jeg gerne høre dine tanker omkring det. Hvad er dit stjernetegn og hvad forventer du fra dit horoskop, når du læser det? Tager du det lige så seriøst som mig eller bruger du det bare som underholdning? Vi er alle forskellige, men nogle ting ved os er ens. Er vi to de samme? PS. Jeg er Løve.

horoskop