Hvad leder danskerne efter i spisestole?1

I Danmark er vi gode til at bruge penge på møbler – vi brugte faktisk over 3000 kroner per husstand på møbler i 2016.

Og en af de vigtigste ting, når det kommer til møbler, det er området, hvor der spiser. Måden det indrettes på, og møblerne som vælges, kan nemlig kraftigt påvirke oplevelsen – men hvordan man lige de rigtige spisestole til denne lejlighed?

Læs videre og få et indblik i dette. Vil du have et overblik over dine muligheder for køb kan det findes på sider såsom https://www.spisestol.dk/.

Har du allerede et bord?

Det er flere steder en mulighed at købe spisestole og bord sammen, hvilket nogle danskere vælger at gøre.

Derfor bør du starter med det simple spørgsmål: ”har jeg et bord, som jeg vil beholde?”

Hvis svaret er ja, så er det ofte her du skal starte. Hvis du nu kunne finde nogle stole, som er produceret til netop at passe til bordet, så vil det klart give dig en bedre chance for at matche møblerne til hinanden.

Matchende møbler giver nemlig et bedre helhedsindtryk af boligen og spiseområdet!

Hvilken stil indretter du i?

Nogle danskere har bare en idé om, hvordan det hele skal indrettes – er du en af dem?

Hvis du er, så har du sikkert tænkt i en bestemt stil, og det er netop denne, som du skal gå efter! Med ét look til boligen, så kan du nemlig skabe et ens, smukt udtryk i hele hjemmet.

Skal det være minimalistisk og topmoderne, så skal spisestolene selvfølgelig være sorte eller hvide. Kantede må de også godt være.

Hvis du går efter det mere rustikke og naturlige look, så kan det være en god idé at tænke i træ og de mere brune farver. Her er hygge ofte et nøgleord, og en sædepude gør heller ikke noget.

Du skal selvfølgelig også eksperimentere. Er du til det farverige og lidt kække? Så vælg nogle spisestole med farver eller sjove mønstre. Så længe det hele passer til din stil, så kan du få et flot udtryk i dit hjem.

Med eller uden armlæn?

Måske lyder det lidt mærkeligt, men om du vælger armlæn betyder faktisk noget for indretningen.

Først og fremmest, så ved vi alle nok godt, at armlæn på stole simpelthen fylder mere. Dermed skal bordet også være derefter. Ved du, hvor mange mennesker normalt skal spise om bordet, så bør du altså huske, at dette antal ikke nødvendigvis kan være der, hvis alle har armlæn.

Armlæn er til gengæld blevet meget populære, idet de virkeligt kan skabe en hyggelig stemning. Især er de gode til at få folk til at læne sig tilbage. Vil du og dit selskab dermed gerne have de gode samtaler over et glas vin og god mad, så kan dette være et godt valg.

Sørg for, at der er god rygstøtte

Måske er rygstøtte det mest undervurderede, når det kommer til spisestole.

Det er nemlig, praktisk talt, rygstøtten, som bestemmer, hvor komfortabel du kommer til at være i stolen.

En god rygstøtte gør, at du nærmest kan sidde i timevis, uden at du skal ind at ligge i sengen for at komme dig over det.

Dette er desværre en meget personlig ting, og det afhænger også af, hvordan din krop lige er skruet sammen.

Her kan det være en god idé at kigge ude i butikkerne og simpelthen prøve forskellige materialer og former. Så kan du finde den slags støtte, som netop din ryg har brug for.

Så får du nemlig mulighed for at holde middagsselskaber og nyde det gode selskab uden problemer med din ryg!