Knas i forholdet? Prøv med parterapi, før I går fra hinanden

Dem af os, der har været i faste forhold, kender følelsen, når der kan gå hverdag i forholdet. Man er ikke længere helt lige så god til at give komplimenter eller måske ikke engang til egentlig at se de positive aspekter ved vores partnere. Vi har ikke længere den spændende, nervøse fornemmelse i maven, når vores partner er i nærheden, og det kan være svært at håndtere. Knas i forholdet er dog ingen naturlig undskyldning for at gå fra hinanden. Prøv i stedet at tale med en parterapeut i København, før I lader forholdet ende.

Parterapi København – Når forelskelse brænder ud

Når vi har været i forhold i længere perioder, og forholdet ikke længere er helt lige så nyt og spændende, så kan følelserne ændre sig. Vi har måske ikke længere trangen til at røre ved hinanden hele tiden, og vi tænker ikke konstant på hinanden længere. Forelskelsen bliver til hverdag, og en enkelt SMS får ikke længere sommerfuglene i maven til at summe. Men betyder det, at forholdet er ved at gå i stykker? Nej. Det er helt naturligt, at forholdet ændrer sig, og vores følelser med det. Men bare fordi forholdet ændrer sig, behøver det ikke at blive dårligere. Når forelskelsens flamme brænder ud, tændes nemlig kærlighedens blus i stedet. Nervøsitet og spænding kan erstattes af tryghed og ro, hvilket kan give en helt anden afslapning i hverdag. Men det kan være svært at finde tilfredshed med denne udvikling, derfor kan det være en fordel at afprøve parterapi i København, før I går fra hinanden.

Parterapeut København – Kærlighed efter børn

Efter børn kan forholdet ændre sig meget. Kærligheden er ikke længere det vigtigste i forholdet, og det kan være svært at finde tiden til at pleje kærligheden. Barnegylp, bleskift og udslæt kommer naturligt til at fylde meget i hverdagen, og du-og-jeg-tid kan ofte ende med at falde i baggrunden. Mange par finder sig selv i en situation, hvor de nærmest føler sig som børnepasnings-makkere fremfor kærester eller ægtefolk. Det handler om at prøve at skabe tid til kærligheden i forholdet og at lære, at selvom der ikke er lige så meget tid til kærligheden, så få de små øjeblikke til at virke. Hvis I føler, at I har brug for at hjælp til at finde de gode øjeblikke frem i forholdet igen, så prøv at få gode forslag og råd hos en parterapeut i København og book en tid i dag.