Køb et telefon cover, der giver beskyttelse – selv på arbejdspladsen

For langt de fleste mennesker, er deres smartphones et redskab, der bruges igennem hele dagen. Man bruger den til at holde sig opdateret på nyheder, følge med i arbejds- og studiesituationer og sidst men ikke mindst er den et underholdnings- og kommunikationsredskab.

Det er derfor utroligt frustrerende når man taber sin mobil og skærmen, højttaleren eller andre funktioner går i stykker. Med en ødelagt skærm er der risiko for at man får glassplinter i fingrene og i ansigtet, når man tager sin telefon eller skriver en sms eller e-mail.

Dette kan dog undgås, hvis man i tide køber et telefon cover, der kan bruges til at beskytte ens mobil mod stød og slagskader. Der findes forskellige typer af telefon cover, derfor bør man vælge den slags, der bedst kan yde beskyttelse i forbindelse med ens hverdag.

Langt de fleste bruger i dag et flipcover eller et TPU cover. Der er fordele og ulemper ved begge covers, dog er den største fordel at de begge yder beskyttelse af din smartphone. TPU covers er en elegant lille ting, der blot beskytter det ydre af din smartphone, hvorimod flipcovers dækker hele telefonen og oftest har kortholder med i designet.

360 beskyttelses cover til din smartphone – så kan den bruges som håndværkertelefon

Selv i håndværksfaget har man brug for en smartphone, der kan være behjælpelig i mange situationer. Som håndværker kan man ofte have brug for at tage gode billeder til dokumentation for en løst opgave eller fejl på en byggeplads, derudover kan man få brug for den i forbindelse med ordrestatus, levering og andre papirsmæssige opgaver.

Ønsker du at se de mange muligheder for 360 beskyttelses cover til smartphone så læs mere . De vigtigste kvaliteter i forbindelse med beskyttelse af en håndværkertelefon, er naturligvis kvaliteten omkring stødabsorbering, ultimativ beskyttelse og letvægtsmateriale.

Når man som håndværker, dagligt bruger sin smartphone skal denne kunne tåle at ligge i lommen på et par arbejdsbukser og kunne tage imod de stød, der kommer når man bumper ind i træ eller metalgenstande. Derudover skal skærmen beskyttes yderligere, da træ-, og metalsplinter nemt kan finde vej ind under skærmen og ind til telefonens vitale dele.

Før i tiden var håndværkertelefoner nogle store klodser, hvor beskyttelsen var en indbygget del af telefonens design. Dog ønsker mange at man kan se telefonens design, selv når denne er med på en arbejdsplads.