Kombiner god kvalitet med sjovt design, når du vælger køkkenudstyr

Siden 2013 har der eksisteret et mærke indenfor køkkenudstyr, hvor grundlæggerne har haft utrolig stor passion for indretning og kæmpe kærlighed til mad. Dette kombineret med sjove designs, har skabt et brand, der i dag er kendt som Dutchdeluxes. Dette mærke udbyder en serie af moderne og funktionelle produkter, der kan bruges i køkkenet. Særligt kendt er de for deres rustikke skærebrædder i træ samt deres håndlavede forklæder og grillhandsker, der er produceret i læder. I denne artikel, kan du lære mere om nogen af de produkter, mærket tilbyder.

Dutchdeluxes forklæde og grillhandske

En af de ting som Dutchdeluxes er blevet meget kendt på, er deres forklæder i 100% læder. Forklæderne er opdelt i flere kategorier, der kan inddeles i BBQ grillforklæder, forklæder med mavelomme, ekstra lange forklæde, forklæder med lynlåslommer og vendbare forklæder. Uanset hvilken kategori, du vælger fra får du en utrolig høj kvalitet, da forklæderne er håndlavet i 100% læder, hvilket sikrer dig en utrolig høj kvalitet. Du kan se mange utrolig lækre Dutchdeluxes forklæder her.

En Dutchdeluxes grillhandske, er ikke bare en grillhandske ligesom alle andre. Her får du ikke bare en stor luffe, der kan tage maden af grillen. Du får samtidig et utrolig flot design, udarbejdet i læder, hvilket gør at grillhandsken kan anvendes ved temperaturer fra 180 grader og helt op til 240 grader. Læderet er desuden afsluttet med en skidtafvisende behandling, så handsken holder i lang tid.

Dutchdeluxes skærebræt

Den anden ting som Dutchdeluxes brød frem med var deres atypiske skærebræt, der kan inddeles i tre kategorier. Den første kategori er deres grill skærebræt, der egner sig særlig godt til kød. Modsat et klassisk skærebræt, er disse udformet i mørkere træ som fx valnøddetræ. Desuden har skærebrædderne fået tilføjet et håndtag i hver ende, der ved første øjekast kan virke lidt unaturligt. Praktisk er det dog, hvilket du hurtigt vil opdage, hvis du anskaffer dig et.

De andre kategorier er skærebræt til brød samt skærebræt beregnet til servering. Skærebrædderne til brød fås i mange varianter og længder. De fleste er firkantet, aflange og har et enkelt håndtag, så du igen let kan holde ved skærebrættet. Du kan endda få runde også få runde og kvadratiske skærebrædder, der er utrolig flotte. Serveringsbrædderne minder meget om de aflange skærebrædder til brød. Den største forskel skal findes i farvevalget. Det mørke træ er pludselig udskiftet med meget fangende farver som blå, grøn, rød, gul og mange andre farver. De er festlige og utrolig flotte.