Lad din iPhone reparatør komme til dig

I et godt stykke tid har det været muligt at tage din ødelagte iPhone med ind til et værksted, hvor du kan få repareret den, når noget er gået i stykker. Men et nyt tiltag gør det faktisk muligt, at du blot bestiller en reparatør, der så kommer til dig, når din telefon skal laves. Det kaldes for et kørende værksted, hvor det pludselig er nemmere end nogensinde før, hvis du skal have repareret din iPhone eller iPad.

Nyt er godt, men en reparation sparer dig for mange penge

Mobilmarkedet udvikler sig hele tiden, og derfor er det fristende at købe ny iPhone, når de gamle går i stykker. Hvis du er en af de heldige, der ejer en iPhone 7 eller 7 plus, bør du dog overveje om nyt er bedre. 3 år efter at iPhone 7 og 7 plus kom på markedet, er disse nemlig stadig de mest anvendte af Apples modeller i 29 ud af 36 undersøgte lande. Og det skyldtes at netop 7 og 7 plus er kendetegnet ved kvaliteten.

Hvis din iPhone 7 trænger til ny skærm, bør du derfor gå ind på https://www.mobigo.dk/iphone-7-3/ og bestille en tid hos den kørende reparatør, der blandt andet kommer til Randers, Århus og Skanderborg. Grunden til netop skærmen fremhæves her er ikke fordi, at du ikke kan få ordnet andre ting, men en skærm er virkelig vigtig i forhold til en velfungerende telefon. Og når skærmen skal udskiftes, overvejes det ofte at udskifte telefonen.

Du kan dog få skiftet din skærm for kun 700 kroner, hvis du vælger en original skærm og 400, hvis en anden skærmtype må anvendes. Det er meget billigere at bestille en iPhone 7 skærm reparation end  det er at investere flere tusinde kroner i en ny telefon. Så få bestilt en reparatør til eksempelvis Randers, næste gang du har brug for en reparation af din iPhone. Så slipper du for at skulle rejse ret langt for en reparation.