Møbelbeslag til mig

Har i lang tid haft et par stole, som ikke længere fungerede, hvorfor jeg har bestilt nogle møbelbeslag til dem, og det bliver bare rigtig godt, når de kommer, for så kan jeg få lavet mine elskede stole, som jeg arvede af min morfar, dengang, jeg skulle flytte hjemmefra. Derved er det både nogle gode stile, men de har også en helt utrolig affektionsværdi for mig, fordi han netop er gået bort, og det er jo ikke så fedt, men jeg føler lidt, at han er her, nu hvor jeg har mine stole nær mig. Det er jeg bare rigtig glad for, og sådan er der jo så meget, ikke?

download (2)

Tror jeg vil løbe mig en tur her til aften, for det er jo simpelthen bare så dejligt at løbe, kan jeg vist roligt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Og jeg elsker det virkelig. Men altså, det er jo ikke sådan, at jeg løber et marathon, jeg løber bare lige et par kilometer engang imellem. Men gerne tre gange om ugen – dog er det lige for tiden kun blevet til to, men det er fordi, at det er så koldt, og så får jeg ondt i lungerne, og det er jeg altså ikke så nede med.

Tror jeg vil gå mig en tur nu her, for det er altså bare dejligt at gå en tur. Det kan jeg så godt lide. Det er en ting, som er helt og aldeles sikkert. Vi ses snart igen.