Nye ketchere fra Yonex

Yonex innoverer

Den allerførste og mest anvendte er Voltric modellen, som er den hovedtunge variant. Her er der lagt vægt på mere fart og ved afbenyttelse af tri-voltage teknologien er der ikke så stor en begrænsning i det hurtige spil, som sædvanlig ville være ved at benytte en hovedtung Yonex badmintonketcher. Denne serie spilles med for eksempel af Jan Ø og mange andre topprofessionelle. En af de helt store kreationer fra Yonex, når vi drøfter badmintonketcher er Duora mærket, som er den første af sin slags. Dette mærke har en speciel side til baghånd og en særlig side til forhånden. Yonex har udviklet en badmintonketcher med to forskellige hoveder, hvor baghåndssiden er mere aerodynamisk, og man får et hurtigere sving og betydeligmere længde på slagene. Forhåndssiden er produceret mere stabil, så man fanger mere kontrol i forhånden. Ellers så har Yonex, Nanoray mærket og det er en hovedlet mærke, som koncentrer sig om at forøge svinghastigeden og responsen i det hurtige flade spil. Som en fremragende ketcher i denne model kan nævnes Z-speed, der har tangeret rekorden for hurtigste smash på 497 km/t. Det er et bevis på at Yonex badmintonketcher er foran konkurrenterne når det kommer til teknologi og kraft.

Ved at fremhæve disse tre typer af ketchere fra Yonex, er det med til at fremhæve at Yonex badmintonketcher er de bedste i verden når det kommer til fremstilling.

 

Uden tvivl Yonex

Det er heller ikke uden tvivl eller uden årsag at man fremhæver Yonex, fordi de er uden tvivl med til at sætte overliggeren for udviklingen og kunnen for en badmintonketchere til både de topprofessionelle og til motionister og ungdomsspillere. De er hele tiden med til at udvikle og innovere sporten, og det tager overordnet alt for lang tid opstille og forklare alle de teknologier som Yonex har lavet. Og derfor må man blot erkende at Yonex i høj grad dominerer badmintonsporten og udviklingen af denne. Det er heller ikke nyt at Yonex er dominerende på markedet, for det har de været mere eller mindre hele tiden.

Læs endnu mere om badminton ketchere fra Yonex på Yonex badmintonketcher

 

Skal man have en stiv eller mindre stiv ketcher?

Noget, der er afgørende hvis du skal købe en ny badmintonketcher er at afsøge fastheden i skaftet. Det har afgørende betydning for både kraft og styring i alle dine slag. Hvis du svinger ekstremt kraftfuldt da skal man vælge en badmintonketcher med stift skaft. Det, som sker i skaftet på en badmintonketcher når man svinger den, er at den almindeligvis kan bøje som en flitsbue, når man så skyder til bolden burde skaftet almindeligvis bøje sig ud og generer mere styrke til slaget. Af disse årsager er det vigtigt kun at købe en badmintonketcher med hårdt skaft, hvis man er en meget kompetent spiller. Fordi hvis man ikke kan slå ketcheren hurtigt tilpas, så kan du ikke få skaftet til at bøje og derigennem generer yderligere fart i bolden. Når du ikke skyder meget kraftfuldt er det modsat et medium eller betydeligt fleksibelt skaft, du er nødsaget til at købe badmintonketcher ud fra. Det blødere skaft vil føre til ens effekt for en øvet udøver som det stive skaft gør for en topspiller. I denne henseende er det afgørende at reflektere over hvor talentfuld du er opvejet mod de elitespillere i verden, som bruger med hårdt skaft i deres badmintonketcher. Men det er også betydningsfuldt ikke at have en ketcher med et for blødt skaft, da det ikke vil rette sig ud igen idet der er kontakt med bolden og derfor vil man få bløde høje ikke nøjagtige slag. Langt de fleste spillere spille med et medium-stift skaft.

DEL
Tidligere artikelSund og lækker take away
Næste artikelTagrenderens