Oplev den smukke natur

Har du brug for en pause fra hverdagen, kan du få den i naturen. Vores danske natur byder på mange smukke syn og et utal af spændende oplevelser. Du kan gå ud ad din dør derhjemme og gå rundt, indtil du finder en skov. Der er mange af dem her i landet. Du kan også hurtigt finde strand. Eller du kan organisere dig lidt mere.

Vil du opleve naturen, kan du tage på et ophold. Vælg et sted, hvor der er smuk natur, og hvor du kan komme ud i den og opleve den. Der kan også være mulighed for en helt speciel oplevelse, som du ikke kan få hvor som helst. Så kan du arrangere et spændende ophold med Sort Sol i Jylland.

Sort Sol

Sort Sol kalder man det, når der samles så mange fugle i luften, så den bliver helt sort. Det er et helt specielt syn. Fuglene flyver rundt i en flok, men de bevæger sig på en helt speciel måde. Det ser ud, som om de er ét stort dyr eller én masse.

Sort Sol er ikke noget helt ualmindeligt syn i Danmark, men der er nogle steder, hvor det er nemmere at få det at se. Man er nødt til at tage et sted hen, hvor fuglene samles. Når der så kommer et rovdyr tæt på, flyver de op og laver Sort Sol. Der er nogle gode steder i Jylland, nærmere betegnet Sønderjylland og omkring Haderslev.

Tag en miniferie

Vil du opleve Sort Sol, kan du kombinere det med et ophold på et slot. Så kan du tilbringe nætterne i smukke bygninger og dagene i smukke naturomgivelser. Du kan slappe helt af, fordi du ikke skal tænke på hverdagens opgaver. Du kan komme ned i gear, fordi du bare nyder alt det, der er omkring dig.

I Sønderjylland, nær Haderslev, kan du tage et ophold med Sort Sol. Du kan overnatte på et smukt slot og få oplevet fuglenes flyvekunst på en organiseret tur. Du skal ikke selv finde ud af at arrangere at komme derhen, hvor fuglene samles. Det hele er arrangeret for dig.

Nyd naturens kunst

Vi har alle forskellige måder at slappe af på. Fungerer du godt med naturen og/eller kunst, så tag på et ophold med Sort Sol. Du vil opleve naturens kunst i fuglenes dans og de smukke naturomgivelser i Sønderjylland. Du vil komme til at slappe helt af og bare nyde.