Pift børneværelset op med alt lige fra ny børneseng til tapet

Det kan være svært at finde balancen mellem det stilrene og det sjove. Derfor kan det være særligt udfordrende at indrette børneværelset – men de to behøver bestemt ikke være modsætninger. Der er mange måder at pifte børneværelset op på, der ikke virker som en begrænsning for dit barns fantasi og leg. Desuden kan indretning gøre mere end bare at se flot ud – her investere du nemlig ikke alene i et flottere hjem men også i dit barns velvære. Læs videre og find ud af hvordan, du kan gøre børneværelset pænere og samtidig et rum til fantasi og leg.

 

Invester i en ny børneseng

Den bliver leget i, slappet af i, sovet i, læst i, hoppet i – og så fylder den meget. Derfor bør en ny børneseng være en stor prioritet, når det kommer til en forandring af børneværelset. Her er noget, hvor du både skal gå efter kvalitet, komfort og udtryk.

Går du efter en seng der opfordrer til leg og fantasi, kan du kigger efter flere kvaliteter. For eksempel bliver en seng hurtigt ekstra sjov, hvis der er en madras, der er god at hoppe på. Det kan endda være, du kan finde en seng med rutsjebane – det vil dit barn elske!

Noget andet du kan overveje, dit barn helt sikkert også ville blive vild med, er en seng med et tema. Elsker din datter prinsesser, kan du kigge efter en rigtig prinsesseseng, måske endda med hendes yndlingsprinsesse som motiv. Det kan være udsmykkende, men er du klar på at investere lidt mere i det, kan selve børnesengen endda være i form af noget, dit barn elsker. Det er blandt andet muligt at finde en børneseng i form af en racerbil, hvis det er det, dit barn går op i.  Klik her og find din næste børneseng.

 

Nye vægge gør hele forskellen

Hvis du virkelig vil skabe en stor forandring på værelset, er det væggene der skal gøres noget ved. Det kan gøre rummets udtryk og stil fuldstændig anderledes. Der er hovedsageligt to måder, du kan forandre væggene på – med tapet eller med maling.

Med maling kan du forholdsvist nemt skifte farverne på væggene i børneværelset. Vælg en kraftig farve for at skabe et legende univers, hvor din barns fantasi virkelig kan få lov til at udfolde sig. Farven kan stadig være stilren – især hvis den passer til den nye børneseng og resten af stilen på værelset. Det kan også være en hyggelig og sjov familieaktivitet at male rummet sammen til noget godt musik.

Er du virkelig kreativ og modig, kan du endda prøve at male et motiv – eller i hvert fald nogle figurer. Det kan være alt lige fra nogle simple skyer til din datters yndlingsprinsesser. Stræber du efter det ultimative legerum, kan det endda være en væg, hvor barnet selv, kan få lov at udsmykke med maling.

Du kan også vælge tapet, hvis du eventuelt går efter et mønster eller et motiv, du ikke selv har evnerne til at kreere.