Pift hjemmet op med små detaljer

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan gøre dit hjem lidt mere gennemført og smart at se på. Vi har fundet frem til de nemmeste, hurtigste og billigste måder, som du kan nemt kan fikse derhjemme selv.

Vi ved hvor godt det føles, når man inviterer folk hjem, og man kan se at de er imponeret over hvordan det ser ud. Det er ofte de små detaljer, som gør de store indtryk. Læs med her, hvis du også vil vide hvordan du kan gøre.

  • Få en lækker postkasse. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at en postkasse som regel står lige ved indgangen til hjemmet. Det betyder også at det tit og ofte er postkassen, som er det første folk ser, når de kommer hjem til jer. Der findes mange flotte postkasser, som man kan købe for billige penge. Endnu billigere er det dog, at shine sin nuværende postkasse op med et flot navneskilt til postkasser. Ved at benytte en shop på nettet, hvor du selv kan bestemme design og skrift til dit navneskilt eller sticker, så er du helt sikker på at det bliver lige som du vil have det.
    Et navneskilt eller sticker til postkassen er også en fantastisk gave-ide. Det er en meget personlig gave, som man kan give i mange anledninger, men især som en indflyttergave. Man kan også finde billige stickers på nettet, som man kan købe til specielle begivenheder. Da det ikke koster meget, er det en sjov måde at gøre lidt ekstra ud af en bryllupsdag eller noget i den stil.

Ud over at købe lidt små-ting, såsom førhennævnte klistermærke til post kassen, så er der også en masse små rutiner og ting du selv kan gøre, for at få et lækkert hjem.

  • Red din seng. Nu er det ikke fordi vi gerne vil lyde som din mor, men en ny-redt seng virkelig gør en forskel, når det kommer til soveværelset. En flot redt seng er flot at se på. En ikke redt seng er ikke. I og med at sengen er et af de største ‘møbler’ i soveværelset, så betyder det også at det er umuligt at undgå at se en roddet seng.
  • Ryd op efter dig selv. Det gør en kæmpe forskel, hvis du begynder at rydde alle små ting op efter dig selv. Mange af os (mig selv inkluderet) har det med at vente med at rydde op til én stor omgang, når man ikke selv kan holde ud at se på det længere. Det tager kun et par minutter hver gang, og så har du altid et flot hjem, som du altid kan inviterer folk hjem til.
  • Få nogle planter. Planter er fantastiske. For det første, så er de med til at rense luften du indånder. Allerede der giver det god mening. Derudover så er virker det meget afslappende på folk, når de er omkring grønne planter. Spørg mig ikke hvorfor, men det er altså bevist.

Der er mange andre små-ting, som vi ikke har nået at få med her i denne artikel. Det kan være vi når det i vores næste artikel, men indtil da, så prøv de her ting af. Se for dig selv, om det ikke gør en forskel.