Så derfor er det virkeligt værd at overveje om man ikke skulle bruge overdækninger, hvad enten man er professionel entreprenør eller blot privatperson, der står og skal i gang med at bygge et eller andet. Facadestilladser øger sikkerheden når du arbejder på dit hus

Skal du lave et stykke arbejde på dit hus, hvor du skal bruge begge hænder og hvor du skal være højt oppe? Så er det en god idé at få et facadestillads. Det er bedre end at bruge en stige, da det kan være svært at bruge begge hænder og stadig føle sig sikker, hvis man står på en stige. Derudover skal du ikke gå op og ned og flytte rundt på stigen. På et facadestillads kan du gå fra den ene til den anden side af det hus du arbejder på, og du behøver ikke at være bange for at falde ned.

Det er vigtigt at føle sig sikker, når man arbejder over jorden. Du kan få seler og andet sikkerhedsudstyr, så du ikke skal være bange for at falde ned og slå dig, når du står og arbejder på dit hus. Sikkerhed er vigtigt, så sørg endelig for at undersøge alle de muligheder, du har.

 

Du kan fikse mange ting på dit hus med et facadestillads

Der er rigtig mange forskellige ting, som man kan bruge et facadestillads til. Du kan bl.a. bruge det til:

 

  • Tagrenovering
  • Inspektionsopgaver
  • Malerarbejde
  • Vinduesarbejde

 

Der er selvfølgelig mange andre ting, du kan bruge et facadestillads til, men dette var blot nogle eksempler. Du kan få stilladser, der er høje og nogle der er lave, så du kan få ordnet alt på dit hus, lige meget hvor højt oppe det er. Det er praktisk at bruge et facadestillads og det er sikkert, så du kan få ordnet de ting på dit hus, som du gerne vil. Mangler du et facadestillads, kan du kontakte CityStilladser.