Sådan får du mest ud af dit drikkevand

Det gennemsnitlige menneske drikker mellem 1,5 – 2,5 liter vand om dagen. Det er ret meget væske, der ryger indenbords i løbet af et døgn. Derfor er det også vigtigt, at vandet smager så godt som muligt. Og endnu vigtigere: at det er uden skadelige stoffer. For vandet herhjemme er faktisk ikke så rent, som du nok går og tror.

I det danske vand er der både rester af sprøjtestoffer fra landbruger og klor. Stoffer som på sigt kan skade vores sundhed. Derfor er det vigtigt at have filter på sin vandhane, så eventuelle rester af klor og sprøjtegift kan blive filtreret fra. Men de færreste ved, hvad et filter gør, og hvor de kan anskaffe sig et. Derfor har jeg lavet dette indlæg, så I kan blive klogere på de mange fordele, man får med et filter på sin vandhane.

Vandfilter fra watertrade klarer problemet

Den bedste måde at komme de skadelige stoffer til livs på, er at anskaffe sig et filter fra Watertrade.dk. De er en af de førende herhjemme indenfor branchen, og har en lang række produkter, der kan optimere vores vand og smagen af det.

Udover filter til vandhanen sælger de også kulsyreflasker, som kan give dig lækkert hjemmelavet danskvand. Du kan få deres CO2 flaske til en rigtig fin pris, og det bedste af det hele er, at de har et returneringssystem. Det vil sige, du bare kan sende dine brugte flasker tilbage og så tager de sig af genopfyldningen. Det er godt for miljøet, hvilket vi jo skal til at værne mere om i disse tider. Derfor er jeg rigtig stolt af at være Watertrade kunde. De påtager sig et klimaansvar med deres returneringspolitik. Det er virkelig god stil, og jeg håber mange virksomheder vil gøre dem kunsten efter.

God smag med Watertrades Co2 flasker

Med Watertrades produkter får du både 100% rent og velsmagende drikkevand. Det må siges at være en god investering i din sundhed. Og hvem vil ikke gerne have velsmagende drikkevand? Vi skal trods alt have mange liter vand hver dag, så livet er altså for kort til at ikke optimere smagen af det.

Med Watertrades Co2 beholdere kan du lave hjemmelavet danskvand til alle måltider derhjemme, nemt, hurtigt og til en god pris. Samtidig sørger deres filter for, at dit vand er uden skadelige sprøjtestoffer og klorrester. Så bliver det ikke meget bedre. Det eneste du skal gøre er at bestille fra deres side, modtage varerne og montere dit filter på din vandhane.

De kommer i størrelse s, m og l. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have på din vandhane, så er Watertrades kundeservice også meget behjælpelige med at vejlede dig i hvilken størrelse, du skal vælge. 

God service og hurtig levering

Jeg kom til at bestille den forkerte størrelse. Men det tog Watertrade sig hurtigt af. I løbet af få dage havde de taget mit filter retur og sendt mig et større, som passede perfekt til min vandhane. Nemt, hurtigt og effektivt – lige som det skal være. Vi nyder vores rene vand herhjemme hver dag nu – nu også med bobler.