Tagrenderens

Hvis du skal have renset dine tagrender, så overvej at hyre et firma, der tilbyder støvsugning af tagrender. Selv om det er en forholdsvis ny metode har den virkelige vundet indpas på det danske marked fordi den er så hurtig og effektiv.

Ved at vælge et firma, der tilbyder denne løsning, så får du det samme, gode resultat, som du kender fra en professionel tagrenderens, men hurtigere og uden huller i græsset efter stiger eller slam, gamle blade med mere, der skal fragtes væk.

 

Hvad sker der, hvis ikke du renser dine tagrender?

For rigtig mange står rensning af tagrenderne ikke øverst på to-do-listen, når sommeren nærmer sig, men det er netop om foråret det er en fordel at rense det forrige års skidt og snavs ud af dine tagrender og gøre dem forårsklar.

Hvis ikke du renser dine tagrender jævnligt, så kommer der til at opstå blokager og forstoppelser i dine tagrender, det er nemlig ikke kun vand, der samles i renden gennem året. Når det blæser ender en stor del af de gamle blade og smågrene også deroppe sammen med det mos, lav og anden bevoksning, der bliver skyllet af taget, når bygerne rammer.

Det betyder, at vandet ikke kan komme hen til nedløbsrøret, eller at det bliver sværere, hvilket resulterer i, at de bliver oversvømmede og at vandet i stedet for at blive ledt gennem nedløbsrøret og ned i kloakken ender med at løbe ud over kanten og ned på hvad end, der befinder sig under det.

Hvad er støvsugning af tagrender?

Det er præcis det, det lyder som. Når et firma kommer ud for at støvsuge dine tagrender foregår det ved hjælp af en støvsuger med teleskopstang, der kan nå hele vejen op til selv de øverste etager. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om andet end at holde øje med, hvor hurtigt en støvsugning af dine tagrender egentlig går.

I langt de fleste tilfælde vil teleskopstangen kunne nå helt op til tagrender på selv de højeste bygninger. I visse tilfælde vil det dog være nødvendigt med en lift for at være sikker på at få arbejdet udført tilfredsstillende.

Desuden er det også sådan, at jo højere op stangen skal nå, des sværere er den også at styre, derfor er der højder, hvorved det er en fordel at bruge en lift til at udføre arbejdet sikkert og præcist.

Er du interesseret i at vide mere eller booke din tagrenderens i København og omegn, så læs mere på https://www.tagrenderensnu.dk/

 

Hvor ofte bør du rense dine tagrender?

Det er faktisk afhængigt af, hvor du bor. For der er mange fordele ved at bo tæt på skoven, men tagrenderne er ikke en af dem.

Jo tættere du bor på løvtræer, des flere blade vil der også blæse op i din tagrende og des oftere skal den også renses.

Det betyder, at hvis du bor i nærheden af løvtræer i store mængder, så bør du få renset dine tagrender mindst en gang hvert halve år, men du kan nøjes med en enkelt gang årligt, hvis ikke der er træer i nærheden.

Er du i tvivl, så er der mange firmaer, der tilbyder en abonnementsløsning til dig, så du kan være helt sikker på at din støvsugning af tagrender kommer til at foregå så ofte som behovet er der – uden at du selv skal bruge tid og ressourcer på at tjekke op på det. Firmaerne vil selv sørge for at tage kontakt til dig, når det er ved at være den tid på året.