Vælg e-væske med din yndlingssmag

Er du vild med e-cigaretter, så kan du med garanti finde e-væsker, som du kan lide. E-væske er det, som bidrager til e-cigarettens smag og er samtidig den væske, som du damper på. E-væske varianten har en stor betydning for, hvordan hele oplevelsen af e-cigaretten bliver. Hvis man er vild med smagen, så kan oplevelsen med e-cigaretten kun blive god. Hvis du ikke ved hvilken e-væske du skal prøve, så tjek det store udvalg ud på bl.a. internettet.

Info om e-væsker:

E-væsker består ikke kun af aroma, men også af bl.a. demineraliseret vand, E1520 propylenglycol og E422 vegetabilsk glycerin. De forskellige komponenter i e-væsker har forskellige funktioner. Stoffet med glycerin er det, som er med til at danne damp, når man ryger på e-cigaretten. Det demineraliseret vand er med til at fortynde glycerin mængden således, at der hele tiden kommer en bestemt men konstant mængde damp ud, når der ryges på e-cigaretten. Det andet stof i e-væsker, propylenglycol, er med til at gøre e-væskens smag mere intens. Man kan købe e-væsker med mange forskellige slags smage. Disse aromaer kan nåde være lavet kunstige eller være fremstillet i et laboratorium. Af smage kan man bl.a. købe jordbær, vanilje, lakrids, frugter og meget andet. Man kan også vælge, at købe e-væsker med og uden nikotin. Hold øje med emballagen så du er sikker på, at få den rette e-væske variant.

Forskel på e-væsker:

Hvis du googler e-væsker på internettet, så vil du hurtigt finde ud af, at der er stor prisforskel på hvad forskellige forhandlere tager for det. Mængden af aroma i e-væsker er altafgørende for, hvor dyr e-væsken er. Jo mere aroma, desto dyrere vil e-væsken også være. Hvis man køber en af de billige e-væsker, så er den med garanti blevet fremstillet i Kina. Kina producerer e-væsker med meget lidt aroma i. Dette skyldes, at de tilsætter PG, som er en helt almindelig standard smag, der erstatter noget af aromaen. De dyre e-væsker bliver bl.a. fremstillet i USA. I USA tilsætter man meget aroma, så man sikrer sig, at der kommer en god og intens smag frem, når der dampes på e-cigaretten.